The PASTOMASTER RTX prepares, homogenizes*, pasteurizes, ages and transfers the frozen dessert mixes, keeping a record of every step through each cycle.
The dry HEATING and COOLING system prevents scaling and maintains thermal efficiency, guaranteeing perfect pasteurization.
PASTOMASTER 30 RTX
This unit has 7 production programs and is designed for use in restaurants and small ice cream parlors, etc.PASTOMASTER 60 RTX
This unit has 16 exclusive programs for the production of many gourmet specialties in addition to ice cream and gelato. It has 5 mixing speeds to amalgamate any type of mix and is the top-selling professional mix treatment machine within the gourmet gelato industry.
PASTOMASTER 120 RTX
This unit is the ideal mix treatment solution for major ice-cream parlors and large wholesale operations that supply multiple points of sale. It features low homogenization*, 5 mixing speeds, 7 treatment programs and a refrigerated extraction spigot.
*The very close tolerance between the cylinder and the exchange pump beater, along with the 5 beater speeds, exert high osmotic pressure in the fat particles, reaching levels of low homogenization.
PASTOMASTER RTX เตรียม, homogenizes * pasteurizes อายุและโอนขนมผสมแช่แข็งเก็บรักษาบันทึกของแต่ละขั้นตอนผ่านรอบทุก
ร้อนแห้งและระบบทำความเย็นป้องกันการปรับและรักษาประสิทธิภาพความร้อนรับประกันฆ่าเชื้อสมบูรณ์
PASTOMASTER 30 RTX
หน่วยนี้มี 7 โปรแกรมการผลิตและการออกแบบสำหรับใช้ในร้านอาหารเล็ก parlors ไอศครีมฯลฯ
PASTOMASTER 60 RTX
หน่วยนี้มี 16 โปรแกรมพิเศษสำหรับการผลิตของร้านอาหารพิเศษมากมายนอกจากไอศครีมและไอศครีม มี 5 ความเร็วผสมเพื่อผสมชนิดผสมใด ๆ และเป็นสุดยอดมืออาชีพขายผสมเครื่องรักษาในอุตสาหกรรมไอศครีมร้านอาหาร
PASTOMASTER 120 RTX
หน่วยนี้เป็นทางออกที่ดีผสมรักษา parlors ไอศกรีมสำคัญและการขายส่งขนาดใหญ่ที่ผลิตหลายจุดขาย มันเป็นเนื้อเดียวกันคุณสมบัติ * ต่ำ, 5 ความเร็วผสมโปรแกรมรักษา 7 และหัวจุกการสกัดเย็น
* ความอดทนอย่างใกล้ชิดระหว่างถังและผู้ชนะปั๊มแลกเปลี่ยนพร้อมด้วยความเร็วตี 5, ออกแรงดันออสโมติกสูงในอนุภาคไขมันให้ถึงระดับต่ำทำให้เป็นเนื้อเดียวกัน